Equip – English

BOSCÚRIA TEAM

A Boscúria tenim com a objectiu acompanyar-te per tal que coneguis la muntanya i te la puguis estimar tant com ho fem nosaltres.

El nostre equip el formen exclusivament guies titulats amb formació reconeguda a Andorra i amplis coneixements sobre el país.

Direcció

El responsable del projecte Boscúria és l’Albert Ruzafa Tomàs:

Guia titulat N2 (EFPEM) associat a la UIMLA.

Enginyer forestal (UdL)

—–

La seva relació amb la muntanya va començar de petit a la Vall del Madriu. Anys més tard, amb companys o tot sol, a cada sortida n’explorava un nou racó. Més endavant vingué l’època de les travesses, en què l’esport es barrejava amb la descoberta de la natura.

Posteriorment a la seva formació en enginyeria forestal a Lleida, es va formar a Andorra com a guia acompanyant de muntanya amb l’objectiu de fer descobrir el nostre ric patrimoni natural i cultural. Tant a peu, a l’estiu, com amb raquetes, a l’hivern, procura que el grup senti seu el lloc visitat.

Interessat especialment en la botànica i l’orientació, el 2018 va dissenyar el Circuit permanent d’orientació d’Incles i el 2011 va realitzar el Catàleg de la flora al•lòctona d’Andorra. Va col·laborar també en l’organització de l’Annual Bearded Vulture Meeting 2019.