Avui fa un any, a Arcalís

L’any passat, al febrer, teníem com enguany una situació primaveral. El 22 de febrer vàrem sortir a voltar a Creussans i, cap a la cota 2100 metres, em va cridar l’atenció un talús pedregós que emergia d’entre la neu. Sobre la rocalla, un grup de serenalles prenien el sol sense preocupar-se excessivament pels esquiadors que passaven a varis metres d’aquell racó.

Durant la darrera part de l’hivern, les serenalles, o sargantanes, quan noten que fa un dia de sol amb temperatures apropiades, surten de la seva letargia. Avui, però, plou a la capital i neva fort a Arcalís, deuen estar ben amagadetes ara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>